3/18/13

Η εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Η ANAPLAS ιδρύθηκε το 1997 και οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην περιοχή της Χαλκιδικής (Κεντρική Μακεδονία). Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή φιαλών και προπλασμάτων (preforms) από υλικό PET, πωμάτων και χερουλιών από πολυαιθυλένιο PE που είναι κατάλληλα για τη συσκευασία τροφίμων και ποτών. Η δέσμευση της επιχείρησης στην ποιότητα και αξιοπιστία αποτέλεσε τη βάση για ραγδαία ανάπτυξη και επέκταση στην αγορά της πλαστικής συσκευασίας. Σήμερα η ANAPLAS προμηθεύει πολλές εταιρείες με ιδιόκτητο δίκτυο διανομής. Η κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας, το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ο μοντέρνος εξοπλισμός, η εφαρμογή συστήματος ποιότητας ISO 22000:2005 και η συνέπεια στην εξυπηρέτηση πελατών έχουν κάνει την ANAPLAS μία από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες παραγωγής πλαστικών στην εγχώρια αγορά υλικών συσκευασίας.

Προϊόντα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών

Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής φιαλών δικού σας σχεδιασμού. Η κατασκευή του καλουπιού και η υλοποίηση της παραγωγής προϊόντων γίνεται στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της ANAPLAS εκτείνονται σε ιδιωτικό γήπεδο επιφάνειας ​​50.000 τ.μ. Ο σχεδιασμός τους και η ποιότητα κατασκευής αυτών πληρούν υψηλά πρότυπα και διεθνείς προδιαγραφές. Οι σύγχρονες και ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής λειτουργούν 24 ώρες/ημέρα, 7 ημέρες/βδομάδα με ημερήσια δυνατότητα παραγωγής 300.000 φιαλών, 400.000 προπλασμάτων (preforms) and 110.000 πωμάτων.

Φωτογραφίες